Om os

NaturhornBlæserne optræder f. eks. ved kirkekoncerter og arrangementer i naturen med jagthornssignaler, musik fra Hubertus-Messen samt med naturhornsmusik fra den sene middelalder og nye kompositioner af  hornmester Per Iversen.
Forespørgsel og bestilling af musik bedes foretaget via Kontaktsiden.

Det hele startede i 1977 efter initiativ fra Per Iversen.

Per har en fortid som militærmusiker og senere som solotrompetist i Aalborg Symfoniorkester. Han er nu pensioneret fra symfoniorkestret, men fungerer stadig som hornmester.

Tidligere havde vi også en jagthorngruppe med horn stemt udelukkende i Bb, men gruppen ophørte i 2006, efter at have opnået mere end 40 danske og udenlandske guldmedaljer. Som den nok største præstation, vandt vi det åbne Europamesterskab, der foregik i Berlin.
Vi fortsatte med en blæsergruppe på Es-horn, Aalborg Jægerklubs Eshorngruppe, og vandt mesterskaberne i Holland og Luxemburg, og hele 7 gange vandt gruppen over de regerende tyske mestre ved mesterskaber afholdt i Nordtyskland. Vi vandt mange danske mesterskaber samt guldmedaljer i Wien, Tyrol og Bayern.

NaturhornBlæserne blev dannet i 2018, fordi vi  med NaturhornBlæserne ønskede et endnu højere ambitionsniveau, og det førte til, at den oprindelige blæsergruppe Aalborg Jægerklubs Eshorngruppe blev opdelt i 2 uafhængige grupper, hvor vi fremover spiller under navnet NaturhornBlæserne, og derfor ikke længere har noget samarbejde med Aalborg Jægerklub.

Siden denne opdeling har NaturhornBlæserne vundet Danmark Jægerforbunds Forbundsmesterskab både i 2018 og i 2019.